COPYPROF - SERVICE COPIATOARE
SERVICE COPIATOARE, IMPRIMANTE, FAXURI,MULTIFUNCTIONALE,SCANNERE,MANUALE SERVICE,CARTUSE TONER CERNEALA. CANON,SHARP,XEROX,MITA,MINOLTA,KONICA,PANASONIC,SAMSUNG,HP,LEXMARK,PHILIPS, KYOCERA,RICOH,TOSHIBA,BROTHER,AGFA,OLIVETTI,SELEX,EPSON,etc. Forum creat pt a veni in sprijinul tehnicienilor service cu informatii,documentatii tehnice,solutii la defectele intalnite.
Lista Forumurilor Pe Tematici
COPYPROF - SERVICE COPIATOARE | Reguli | Inregistrare | Login

POZE COPYPROF - SERVICE COPIATOARE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
OnutzaGirl pe Simpatie
Femeie
24 ani
Galati
cauta Barbat
24 - 51 ani
COPYPROF - SERVICE COPIATOARE / COPIATOARE / bizhub 420  
Autor
Mesaj Pagini: 1
piticu
Coleg

Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 21
are cineva experienta cu aceste "junghiuri" ? - am inlocuit la o masina de acest tip pinioanele care cupleaza fuserul de restul lantului cinematic ( 2 pinioane sparte ) , dupa mai putin de o luna le gasesc din nou sparte ( unul din cele sparte anterior, si altul de alaturi). Cand am schimbat prima oara pinioanele am verificat lagare fuser,  etc ( nu am gasit un motiv serios pt defectiune).
O idee, experiente asemanatoare??? n-as vrea sa mai patesc odata aceasta poveste!


pus acum 15 ani
   
Florin
Coleg

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 578
Un motiv ar putea fi pinioanele noi asta in cazul in care sunt facute (materialul slab pentru coeficientul de temperatura sau nerespectarea intocmai a cotelor) alt motiv ar putea fi decalibrarea pinioanelor vechi uzura de interior (ma refer la Ø) sau vechimea acestora.Unul din motive ar fi decalibrarea axurilor pe care vin aceste pinioane verifica daca au joc,daca sunt in pozitia corecta de 90grade sau daca sunt uzate(masoara cu sublerul sau micrometrul atat capetele cat si mijlocul fiecarui ax vezi daca exista diferente) .Incerca sa rotesti foarte usor cu mana pinionul de pe fuser urmarind atent tot ansamblu fixare(de pinioane)daca este aliniat si daca se invarte "rotund".Am intalnit de multe ori acest fenomen descris de tine la alte echipamente cauzele fiind cele scrise mai sus.
Asteptam vesti de la tine.
Cu respect.


_______________________________________
DigitalCopyPrint 0746.217.871 / 0769.137.455

pus acum 15 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la