COPYPROF - SERVICE COPIATOARE
SERVICE COPIATOARE, IMPRIMANTE, FAXURI,MULTIFUNCTIONALE,SCANNERE,MANUALE SERVICE,CARTUSE TONER CERNEALA. CANON,SHARP,XEROX,MITA,MINOLTA,KONICA,PANASONIC,SAMSUNG,HP,LEXMARK,PHILIPS, KYOCERA,RICOH,TOSHIBA,BROTHER,AGFA,OLIVETTI,SELEX,EPSON,etc. Forum creat pt a veni in sprijinul tehnicienilor service cu informatii,documentatii tehnice,solutii la defectele intalnite.
Lista Forumurilor Pe Tematici
COPYPROF - SERVICE COPIATOARE | Reguli | Inregistrare | Login

POZE COPYPROF - SERVICE COPIATOARE

Nu sunteti logat.
Nou pe simpatie:
Kitana pe Simpatie.ro
Femeie
25 ani
Bucuresti
cauta Barbat
25 - 48 ani
COPYPROF - SERVICE COPIATOARE / COPIATOARE / Canon NP 6030  
Autor
Mesaj Pagini: 1
corlika
Coleg

Din: Bucuresti
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 3
Buna seara
Problema mare...am schimbat tot ce se putea schimba la copiator....kit cilindru,kit cuptor,kit preluare hartie... copiatorul da un mesaj care spune ca ceva a fost schimbat sau trebuie schimbat ( este setat in limba germana) am resetat web oil...problema grava este alta: aleatoriu ( dupa o copie sau dupa 45) copiatorul se blocheaza si imi apare pe afisaj 99.Tasta print nu mai este verde (este rosie) si nu se  mai poate face nimic.Inchizi si deschizi aparatul ,merge fara probleme ,problema este aceiasidupa o copie se blocheaza...sau dupa 3,4,5,6,7,.....s.a.m.d. se blocheaza......poate cineva s-a mai lovit de asha ceva ...o seara buna va doresc


pus acum 16 ani
   
servicelineat
Moderator

Din: Arad
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 302
Scrie exact ce afişază ! (copiază literele alea)
Am să încerc să te scap de mesajul ăla !
După aia vedem şi cu blocajul !

titi


pus acum 16 ani
   
Liviu
Coleg

Din: Petrosani
Inregistrat: acum 16 ani
Postari: 25
Din cea ce descrii tu cel mai probabil este un blocaj de push button pe butonul de 9....incearca sa desfaci Operation Panel si sa il schimbi fizic cu un altul si sa cureti bine mizeria de dedesubtul butoanelor...daca nici asa nu merge undeva pe langa procesorul tastaturii este un condensator(nu mai imi aduc vine aminte valoarea) schimba-l cu unul nou...si dup-aia posteaza rezultatul.

_______________________________________
Nu forta...Ia un ciocan mai mare.!!

pus acum 16 ani
   
Pagini: 1  

Mergi la